Contest Asiafans Hadiah Berjumlah RM 280

Kepada yang belum tahu apa tu, asiafans.net, boleh la layari dengan klik banner dibawah ni pastu register secara PERCUMA..

banner 1 Contest Asiafans

Bagi yang dah jadi users tu, korang boleh la belek – belek hadiah kat bawah ni sambil baca cara nk join contest ni..


Hadiah Contest

Tempat Pertama
Wang Tunai RM100 atau 20,000 coins + VIP member setahun

Tempat Kedua
Wang Tunai RM 60 atau 7,000 coins + VIP member setahun

Tempat Ketiga
Topup/Wang Tunai RM30 atau 4,000 coins + VIP member setahun

Tempat Keempat
Topup RM20 atau 2,500 coins + VIP member sebulan

Tempat Kelima
Topup RM10 atau 1,000 coins + VIP member sebulan

Cabutan Bertuah ( Tiga Lelaki & Tiga Perempuan)
Topup RM10 atau 1,000 coins + VIP member sebulan


Cara Sertai Contest

1) Korang kena jadi user di www.Asiafans.net #kalau bukan user, cmne nk collect coins banyak2 kan ? hehe..

2) Wajib Follow ketiga-tiga blog ni —> MkSyahir, Zaxx dan Cik Mun

3) Buat Entry Pasal Contest Asiafans.net ni.. kemudian, tag paling kurang seorang blogger. #Entry bebas nak buat mcm mane pun..

4) Dihujung entry, korang wajib letak contest ini ditaja oleh manok elpaseMkSyahirZaxxCik Mun, AnirahTeratai dan tbnsa.

5) Letakkan “link entry korang“, bukan link blog yerr.. dekat sini yup

 Terima Kasih Sudi Join !!
Selamat ber AUTO SURF, ber LIKE & ber FOLLOW yer..!
Sama-sama memeriahkan Asiafans.Net sambil tingkatkan trafik !

Kaedah pemilihan pemenang bergantung pada jumlah coins tertinggi di Asiafans.Net. Cabutan pula menggunakan random.org.

Tempoh Sah Laku Contest : 27 Ogos sehingga 27 September 2012.

Mangsa Tag aku:  Dominasi Lelaki , Chocolat Donut
contest ini ditaja oleh manok elpaseMkSyahirZaxxCik Mun, AnirahTeratai dan tbnsa.
#Jemput Singgah Blog Mereka 

0 ulasan:

Catat Ulasan

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best Viewed With Firefox