Asiafans Dan Surfexchangeclicks

Apa Itu Asiafans dan Surfexchangeclicks ? kedua-dua website ini adalah sama dari segi Kegunaan dan juga scrip. Kerana Admin Surfexchangeclicks membeli sistem ini dari admin Asiafans dengan harga biar saja mereka sahaja yang tahu kan. admin Asiafans memang penah beri tahu kat aku ada orang nak beli. Aku pun sebar-salah nak suh jual mahupun tidak. Bila dah jual ini lah susah ada persaingan.

Asiafans mula dilancarkan pada awal puasa lepas, dan Surfexchangeclicks pula baru sahaja bulan ini. Kedua-dua website adalah untuk ping blog dan naikkan trafik. Yang mana lebih baik terserah kepada admin kedua-duanya untuk membuat pembaharuan. Bagi aku lah kan Asiafans lagi best sebab ahli dah ramai mencecah 400 akaun, manakala Surfexchangeclicks baru 50 lebih.

Sebab tu UI kedua-duanya nampak sama. Tiada isu cetak rompak disini kerana sistem ia dibeli.

Bagi yang baru nak setai ini tutorialnya.

2 ulasan:

  1. sekarang surf exchage clicks upgrade version 2.5 SEO Booster :)

    BalasPadam
  2. berbaloi ker penggunaan kedua-duanya ?

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best Viewed With Firefox