Tutorial Asiafans - BackLink Booster

BACKLINK BOOSTER - Digunakan sekali sehaja untuk setiap URL blog. Ia digunakan untuk ping site  ke search engine seperti Google, Yahoo dan Bing tapi tidak bagi search engine DarkNet. Bila dah ping kat search engine senang lah blog anda dicari oleh search engine nanti. Bagaimana nak guna lihat langkah mudah dibawah.

Langkah 1

Pegi ke menu Website/Blog Tools dan klik Backlink Booster

Langkah 2

Isi form yang telah disediakan kemuadian tekan boost
500 coins diperlukan, kalu tak cukup lagi, selalu lah auto suft, kumpul coin
lepas tu akan kuar lagi kan keluar 1 form
Bahagian yang penting kene isi betul-betul description dan keywords blog 
sebab hanya sekali sahaja setiap 1 blog bukan entri yup. 
siap.




3 ulasan:

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best Viewed With Firefox