Tutorial Asiafans - Ping Blog / website

Apa itu Asiafans Link Exchanger merupakan website yang mesra pengguna dengan memudahkan member site untuk melakukan pertukaran link dan menaikan trafik blog dengan mudah, Baca sini.  Anda cuba dulu baru tahu hasilnya.

Disebabkan masih ramai yang pening nak guna sistem Asiafans ni walaupun dah banyak tutor disini aku keluarkan tutorial versi Persada Site bagaimana nak ping entri di Asiafans.

Langkah 1
Login seperti biasa. Bagi yang belum ada akaun daftar sini.

Langkah 2


Tekan Menu Add Site

Langkah 2

Dibahagian Type pilih kategori Traffice exchange / Trafik Blog

# Jika Pilih Facebook untuk Promot Fan Page Facebook
# Jika You Tube Video untuk Promot Video You Tube

Langkah 3


Isi form yang telah disediakan
Link - Isikan URL enri anda / Laman Utama pun boleh.
Tittle - Isikan Tajuk
Coins - Jumlah Coins yang anda berani petaruhkan dari jumlah yang anda ada.
CPC - Coins Per Click, Berapa coin setiap kali Auto-Surf

Contoh: 
Jumlah Coins anda letak 100, CPC anda letak 10. Maka 100 bahagi 10 = 10, bermakna trafik anda 10 sahaja. Sikit sangat tak sampai sehari dah habis kot. Letak banyak lagi kat jumlah Coins. Bila dah habis coins tu, rajin-rajin la Auto-suft, bukan susah pun, tekan je, lepas tu nak tido ke apa, ikut la.

Dah siap isi semua form tekan add site dan tunggu pengesahan dalam masa 15 saat. Selesai sudah ^^v

# Tip nak cepat naik trafik Add Site banyak-banyak.


-Selamat BerAuto-Surf-



6 ulasan:

  1. terim kasih mula2 mmg x paham skg bru paham hehe

    BalasPadam
  2. macam entry wa je . ehh ! *joking*

    BalasPadam
  3. tga belajar..
    mohon tunjuk ajr ag :)

    BalasPadam
  4. Ok..beress.. tq.. eza letak link ni kat blog eza k..

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best Viewed With Firefox