Churp Churp - Tak Boleh Login / Earnings Hilang


Rata-rata pada hari sabtu lepas selepas server Churp Churp maintenance ramai yang tak boleh log in dan Earnings hilang. Ada yang aku dengar citer hilang sampai RM50 ringgit pun ada, banyak tu kan. Sini aku nak kongsi cara bagaimana nak selesaikan masalah ni.

Bagi yang tak boleh login cuba login guna twitter, kalu nak reset password anda tekan Forgot Your Password? kemuadia masukan e-mail lepas tu buka email untuk dapatkan password baru.

Jika cara di atas pun tak boleh, dan Earnings korang pun hilang. korang boleh isi borang. Laporkan sahaja apa masalah korang sebelum 27hb October 2012 ini. Lepas tu tunggu je lah Churp Churp selesaikan masalah korang, sama ada meraka balas melalui email, atau surat. Nak isi borang boleh isi kat link ni http://my.churpchurp.com/churper-enquiries

# Harap masalah korang dapat diselesaikan ^_^

2 ulasan:

  1. saya lah tu hilang sampai RM50, terkejut tgk.

    BalasPadam
  2. sy hilang Rm175...adoi. http://pompersz.blogspot.com

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.

Best Viewed With Firefox