Borang Online Rebat Telefon Pintar


Borang dalam talian untuk permohonan Rebat Telefon Pintar 3G sudahpun dubuka hari ini. Borang juga terdapat dalam 2 kategori iaitu untuk belia yang bekerja dan belia yang masih belajar. Untuk syarat permohonan boleh lihat sini dan senarai telefon yang tepilih boleh lihat sini.

Untuk mengisi borang penguna boleh membuka laman SKMM di komunikasibelia.skmm.gov.my. Pendaftaran adalah terhat siapa cepat dia dapat. Rebat hanya untuk 1.5 juta belia terawal sahaja.

# Jika penguna mempunyai masalah untuk membuka laman SKMM sila 'refresh' laman tersebut berulang kali kerana laman SKMM agak sesak dengan  pengunjung.

57 ulasan:

  1. KALAU TAK CETAK SLIP. NANTI BOLEH BUAT PENEBUSAN KE TAK?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh...cuma bawa ic

      Padam
  2. kedai mane wt ade dlm snarai nop g rebat tlf nie????

    BalasPadam
    Balasan
    1. digi centre brhampiran..

      Padam
  3. aku sangkut bab nk cetak tu.. bende cetaknya tak keluar.. yg keluar terima kasih je.. emel salinan slip pun tak sampai2.. truk betul developer website tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak payah print,,,bawa ic boleh tebus da..

      Padam
  4. boleh ke tanpa cwtakan slippp

    BalasPadam
  5. dksfjgksfsjeogmskogm

    BalasPadam
  6. bodo!!! nok wi sangat tu.. tp uat nyusoh ke rakyat..tumbang BN!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. klau rsa susah xyah gatai tangan nk mohon...bongok!!!

      Padam
    2. bkn duet bn..tu sume duet songlap dr rakyat..dy nk mohon,biar la..bkn mntk kt ko pn

      Padam
    3. berapa sen sngat cukai ko bagi duit kat kerajaan..
      kerajaan yg bersusah payah cari duit.. ngaku duit sndiri

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. dah tu besok kalau kerajaan hulur bantuan...ko xyah mintak....bongok...

      Padam
    6. haaa ni lg seko nate beruk hokk tak reti nk bersyukur..nyusah rakyat kepala hotak mu..org mcm mu la menyusahkan negara..

      Padam
    7. gilo blako. mujur ore v jh

      Padam
    8. aduh.....npe ssh cgt nak isi brg online nie....

      Padam
  7. gaji aku dok bayor lagi tu... base rosmah jambul... PFCE!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak selesai pun masalah hang kalau macam ni caranya, tambah dosa ada la

      Padam
  8. syukur la ade jgk kjaan nk tlog...

    BalasPadam
  9. orang bagi ambik jo lah..duit kito jugok..

    BalasPadam
  10. rezeki jangan d tolak..terimo kasih daun keladi...kalu ado,bagi laa lagiii...sukooo...nk harap beli diri meme xmampu,,,aku xakan jadi MELAYU MUDAH LUPA!!!!!!!

    BalasPadam
  11. TAK ADA DATA KAWAN SAYA PON..PATUTNYA DIA AKAN HANTAR EMAIL KAT KITA KAN.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy pun sma gak, xdpt print n xdapt email.. nk bt mcm mne ea?? nk chck kat mne tu?

      Padam
  12. tk prnh apply pn..tp prmohonan dtolak krn prnh mmohon?? cmne tu

    BalasPadam
  13. saya apply tapi tak print so macam mana

    BalasPadam
  14. selepas pengesahan itu, dia kato..permohonan berjaya..kira boleh gi teros tebos la ye..

    BalasPadam
  15. lonie bley tebus g k0o??

    BalasPadam
  16. aku pn sma...xleh cetak jgk...sbb apply gna hp...bleh kot...kita bg ic ja la...tp mmbe aku p kt seng heng kna da copy bro...

    BalasPadam
  17. aku pn sma...xleh cetak jgk...sbb apply gna hp...bleh kot...kita bg ic ja la...tp mmbe aku p kt seng heng kna da copy bro...

    BalasPadam
  18. thank u pm

    BalasPadam
  19. hokk alohhh..nate beruk...kerajaan bagi bntuan pon kutuk, klau tak bagi lagi la kutuk..korg ni manusia kan? ade otak kan? guna otak tuu utk fikir bnda baik, bukan keja nk fkir bnda buruk saja..bengong..otak letak lutut dkt lutut ka?

    BalasPadam
  20. rebat boleh dibuat dikedai yg berdaftar ataupun yg ada signboard celcom dan maxis yg besa punye........

    BalasPadam
  21. yeah..our gov are teh best =)

    BalasPadam
  22. BASO BODO..XPAYOH NOK BALOH LA..DOH KERAJAAN WI TU..AMIK JAH LA..DUIT KITO JUGOK..BR1M AMIK,REBAT AMIK..PANGKAH BULAN..HAHAA~~

    BalasPadam
  23. nampaknya penganggur mcm sya x bole la nak mohon kan... sedey nye

    BalasPadam
  24. Kalau typing error mcm mana nak betulkan.. dah register and approved tapi lupa nak letak BIN.. sape2 yang arif tolong beri tunjuk ajar..

    BalasPadam
  25. mcm ne nk tau diluluskn atau x?

    BalasPadam
  26. nk tau lulus cam ne???????????????????????????

    BalasPadam
  27. Kenapee tak lepas buad . Takkan nak tunggu birthday hujung bulan duabelas :(

    BalasPadam
  28. dah boleh tebus...trma ksh kerajaan

    BalasPadam
  29. kalau orang yang tak bekerja boleh mohon ke....maksud saya surirumah tapi
    berumur 25 tahun...

    BalasPadam
  30. Kalau typing error mcm mana nak betulkan.. dah register and approved. sape2 yang arif tolong beri tunjuk ajar..|vg

    BalasPadam
  31. sy sudah daftar tpi mcm mane ye?????








    BalasPadam
  32. kalau orang lain yg nak tolong tebus boleh tak.??
    orang yg nak tebuskan tu bawa ic tuan punya baucer je boleh tak

    BalasPadam
  33. borang habis dah ke ? baru nak isi ni .

    BalasPadam
  34. Rebat rm200 msh Ada lg ke?

    BalasPadam
  35. Xboleh isi pun..cam ne ni

    BalasPadam
  36. Saya dah isi borang sblm ni tp dh tmt tempoh 3 bln tu.blh x kalo dh nk tebus kembali rebate tu?

    BalasPadam
  37. em sama lah,dah isi tap tak tebus lagi, then sekarang dah terlepas tarikh yang di tetapkan.cam ne yar..help me

    BalasPadam
  38. Tahun 2014 ada lagi x rebet telepon.. Dulu thun 2013 sy x sempat buat

    BalasPadam
  39. Dalam bajet 2014 PM tak umumkan. tak dek la kot

    BalasPadam

Setiap ulasan pengguna admin tidak akan bertanggung jawab.
Digalakkan memberi ulasan pendapat yang berinovasi.
Terima kasih atas ulasan.